Stan garsonjera Ljubljana - okolina, Logatec, Cena: 59.130,00

Osnovni podatci

Cena:
59.130,00 
transakcija:
prodajem
šifra:
202003267MMT1
vrsta objekta:
stan
tip:
garsonjera
država:
Slovenija
lokacija:
Ljubljana - okolina, Logatec
područje detaljnije:
Grad Logatec
godina izgradnje:
1571
godina renoviranja:
2019
veličina:
24,00 m²
oprema:
Podno grejanje, centralno grejanje, gas
ostalo:
podrum, više parking mesta, uknjižen

Kontakt

VEBER
Stara cesta 10
1370 Logatec
GSM:
031 805 463, 040 697 684

Pošalji

E-mail je uspešno poslat

Pošalji

Energetski sertifikat zgrade

Energetski sertifikat u pripremi
Stan garsonjera, Ljubljana - okolina, Logatec, Logatec (Grad Logatec)

1 od 12

Prethodna slika Sledeća slika
Galerija

opis

Novoizdelana stanovanja v grajski rezidenci za 50.000 euro, sredi 15.000 m2 velikega angleškega parka, popolnoma obnovljen objekt po najvišjih standardih ZVKND, opremljen z luksuzno dizajnersko kopalniško opremo. Stanovanja imajo centralno ogrevanje na mestni plin, dizajnerske kopalnice, ločena odjemna mesta za elektriko, vodo in kalorimetre ter lastniška parkirišča in kleti, ter visoke stropove. Vredno ogleda.

 

Dodatni opis:

Začenja se prodaja na novo izdelanih stanovanj v REZIDENCI »GRAD LOGATEC«. Objekt je popolnoma obnovljen, po najvišjih standardih ZVKND in opremljen z luksuzno dizajnersko kopalniško opremo. Stanovanja imajo centralno ogrevanje na mestni plin, dizajnerske kopalnice,  ločena odjemna mesta za elektriko, vodo in kalorimetre ter lastniška parkirišča in kleti, ter visoke stropove. 

Velikost stanovanj je različna: vse od luštnih garsonjer v velikosti 20 m2 do luksuznih prostornih stanovanj v velikosti 230 m2, ter ogromno izbire različnih kvadratur vmes.

Vsa družbena infrastruktura je v neposredni bližini, šola, vrtec, avtobusna postaja, trgovina, športni objekti ter otroška igrišča. Izjemno izhodišče za življenje za ljudi v visokimi bivanjskimi standardi. Na posestvu bivanje sovpada z naravo, ob potoku in na robu zelenega pasu, ki ponuja vrhunsko kvaliteto bivanja.  Objekt je spomeniško zaščiten in kot tak predstavlja dominanto v kraju. Objekt neprecenljive kulturno zgodovinske vrednosti. Vredno ogleda.

Objekt ima izdano pravnomočno uporabno dovoljenje in je brez obremenitev.

Ogledi so mogoči po predhodni najavi. Možne so vse oblike dolgoročnega najema, odkupa in menjav, tudi z doplačilom lastnika. Nudimo ugodne lastne plačilne pogoje skladno z željami kupcev. Objekt bo vseljiv najkasneje do 1.6.2020. Rezidenco upravlja pooblaščeno podjetje. Cena od 1.990 euro/m2 + DDV.