ESTATE ISTRA j.d.o.o.

Šijanska 1d (Aruba Pirates), 52100 Pula, Hrvatska

ESTATE ISTRA je tvrtka, specijalizirana za promet nekretninama na području Istre, svaku nekretninu smo osobno pregledali i biti ćemo vaš vodič od početka do kraja realizacije vaše kupoprodaje ili najma. Po čemu se razlikujemo od drugih agencija? GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE - Svojim kupcima i najmoprimcima jamčimo garanciju najniže cijene iste nekretnine na tržištu. Ugovor između vlasnika nekretnine i ESTATE ISTRE sklopiti će se isključivo ukoliko vlasnik nekretnine garantira da je ESTATE ISTRI ponudio najpovoljniju cijenu nekretnine, te da niti jednoj drugoj agenciji neće dati povoljnije cijene, odnosno da ni sam neće ponuditi nekretninu povoljnije od cijena objavljenim na stranicama ESTATE ISTRA. 
OSOBNO PROVIJERAVAMO I PREGLEDAVAMO SVAKU NEKRETNINU. Sve nekretnine osobno su provjerene, sa pažnjom izabrane i fotografirane kako bismo osigurali odgovarajući standard, točne podatke, kao i precizne i ažurne opise. Surađujući izravno s vlasnicima nekretnina, pružamo najbolju uslugu i najvišu vrijednost našim klijentima. 
SPECIJALISTI SMO ZA NEKRETNINE U ISTRI: Za razliku od velikih agencija, mi pružamo lokalne informacije, i to iz prve ruke. Bilo da tražite nekretninu, ili je želite prodati, iznajmiti, obratite nam se – jako dobro poznajemo područje Iste u kojoj cijeli život živimo i upoznati smo sa svime što se nudi i traži u Istri. Ukoliko nemamo u ponudi nekretninu kakvu tražite, mi ćemo je potražiti za vas.

VAŠ SMO VODIČ OD POČETKA DO KRAJA KUPOPRODAJE ILI NAJMA NEKRERTNINE: Organiziramo vam pravnu službu koja za naše klijente obavlja sve poslove vezane uz knjižno imovinske provjere nekretnina, izrade svih pravnih akata do predaje potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu vlasništva na kupljenoj nekretnini.