Stan dvosoban Ljubljana, Center, Cena: 153.000,00

Osnovni podatci

Cena:
153.000,00 
transakcija:
prodajem
šifra:
PS10148TF
vrsta objekta:
stan
tip:
dvosoban
država:
Slovenija
lokacija:
Ljubljana, Center
područje detaljnije:
Vodmat
godina izgradnje:
1965
sprat:
visoko prizemlje
veličina:
62,00 m²

Kontakt

Tomaž Fabijan
GSM:
051 671 116
TA-BU Nepremičnine d.o.o.
Pod hribom 78
1000 Ljubljana
Telefon:
+ 386 (0)1 514 15 95
Fax:
+ 386 (0)1 514 15 96

Pošalji

E-mail je uspešno poslat

Pošalji

Energetski sertifikat zgrade

Klasa C
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+
Stan dvosoban, Ljubljana, Center, Center (Vodmat)

1 od 8

Prethodna slika Sledeća slika
Galerija

opis

Pozdravljeni, posredujemo pri prodaji dvosobnega stanovanja, ki lahko postane vaš nov dom. S ponosom boste povabili prijatelje domov na zabavo, saj se ne opazi, da gre za starejši objekt. Stanovalci namreč lepo skrbijo za svoje domove in skupne površine. Pred kratkim je bila namreč izvedena nova fasada, prenovljen je bil vhod in tudi skupni predprostor. Pred blokom, pa se za zapornico nahajajo parkirna mesta.

Vaš nov dom ima, kar danes vsi vaši tekmeci še posebno cenijo: ugodno razporeditev prostorov, lega v visokem pritličju, orientacija stanovanja na dve strani neba, balkon, ločen WC, nezasedeno, skoraj prazno stanovanje, nedavno prenovljeni skupni deli objekta, na katere posameznik nima neposrednega vpliva, ter celo pogled na parkiranega jeklenega konjička. V neposredni bližini se pod bogatimi krošnjami visokih dreves nahaja še igrišče.

Iz fotografij si lahko ustvarite prvi vtis kako je lastnik skrbel za dom, kjer je pravzaprav odraščal. Nekaj delov stanovanja je že posodobljenih, ni pa bilo v kratkem »za prodajo« na hitro prenovljeno celotno stanovanje. V kolikor vam obnova doma predstavlja ustvarjalni izziv je tu priložnost, da si stvari uredite po svojem okusu in boste tako točno vedeli v kaj ste investirali.

Po potrebi boste lahko za dostop do shrambe v kleti uporabljali dvigalo. V klet vodi tudi dovolj široka klančina za kolesa in vozičke.

Potrudili smo se na kratko predstaviti vaš nov dom, tako, da imate dovolj informacij za naslednji korak.

Zavedamo se situacije, ki trenutno povzroča preplah in previdnost, ki jo povzroča mali nepridiprav, zato smo vam pripravljeni na varen način posredovati tudi vse ostalo kar vas zanima pred dokončno odločitvijo.

V kolikor smo v vas vzbudili dovolj interesa in smo pravilno napovedali, da bo to morda vaš nov dom, prehitite vašo konkurenco in nas v kratkem pokličite. Z veseljem vas bomo vodili skozi celoten proces vaše življenjske investicije.