Stan dvoiposoban Subotica, Kertvaroš, Cena: 55.326,80

Osnovni podatci

Cena:
55.326,80 
transakcija:
prodajem
šifra:
2019-136
vrsta objekta:
stan
tip:
dvoiposoban
država:
Srbija
lokacija:
Subotica, Kertvaroš
godina izgradnje:
2020
sprat:
prizemlje
veličina:
70,48 m²
parcela:
70,48 m²
oprema:
klima, centralno grejanje, gas, toplovod, interfon, etažno grejanje, telefonska linija, ADSL, kablovska televizija, internet
ostalo:
terasa, lift, uknjižen

Kontakt

Ferenc Sokola
GSM:
0618148109
Telefon:
024523700
HOME AGENT D.O.O.
Matije Korvina 17
2400 Subotica
GSM:
0611661040
Telefon:
024523700
Fax:
+381 24 523 700

Pošalji

E-mail je uspešno poslat

Pošalji
Stan dvoiposoban, Subotica, Kertvaroš, Kertvaroš

1 od 10

Prethodna slika Sledeća slika
Galerija

opis

Subotica- Kertvaroš Prodajemo nov trosoban stan površine 70,48 m2 na visokom prizemlju.

ULAZ 7,49 m 2, KUPATILO 3,70 m 2, WC 1,98 m 2, SPAVAĆA SOBA 11,76 m 2, SPAVAĆA SOBA 14,76 m 2, DNEVNA SOBA 23,71 m 2, KUHINJA 4,92 m 2,TERASA 2,16 m 2

 

Zidovi i podovi

Pregradni zidovi — Unutar stanova pregradni zidovi su od pune opeke debljine 12 cm obostrano malterisani, gletovani i bojeni.

Podovi — U stanu se na podove postavlja jasenov parket proizvođača Mako doo.

Kuhinja — U kuhinji se na podove postavljaju keramičke pločice proizvođača Zorka keramika, iz linije Tuscany Malvasia, a na zidove Ceramica Iberia Glossy White proizvođača Toza Marković.

Terasa — Na terasama se postavljaju keramičke pločice proizvođača Zorka keramika, iz linije Crystal Anthracite.

  

Termotehničke instalacije

Grejanje — Radijatorsko, na gas. Na svakom radijatoru će biti postavljen termostatski ventil za regulaciju temperature.

Radijatori — Sve tretirane prostorije objekta greju sa čeličnim panelnim radijatorima odgovarajuće snage i visine. U okviru kompletnog objekta u sva kupatila postavljaju se sušači peškira.

Klima uređaji — U svaki stan se ugrađuje split sistem klima uređaja. Spoljašne jedinice će biti smeštene na najmanje vidljivim mestima na fasadi, sa zadnje dvorišne strane i na krovnim nosačima kako ne bismo narušili izgled objekta.

Stolarija

Ulazna vrata — Bomax Lux BM004 sigurnosna vrata predstavljaju moderan spoj prestižnog dizajna i vrhunskog kvaliteta izrade. Širina vrata je 90 cm, a visina 202 cm. Krilo vrata debljine 7 cm je izrađeno od ojačanog lima. Višestepeni sistem zaključavanja i ojačane šarke pružiće vam maksimalnu zaštitu.

Sobna vrata — Bomax BX-777 unutrašnja vrata pripadaju najnovijoj generaciji vrata koja su izrađena metodom slojevite tehnike. Ova tehnika obezbeđuje otpornost na raslojavanje usled višeg stepena vlage u vazduhu i sprečava aksijalne deformacije. Zaštitu od udara i oštećenja obezbeđuje visokootporni PVC film. Širina krila vrata su 70 cm, 80 cm i 85 cm i omogućavaju ugradnju na bilo koje mestu u domu, dok debljina krila od 4 cm obezbeđuje zadovoljavajuću akustičnu i termičku izolaciju.

Prozori — PVC, nemačka stolarija, Inoutic Prestige, šestokomorni prozori sa tri stakla i tri gume, bele boje, PVC roletne, kao i klizne aluminijumske žaluzine na terasama.

  

Kupatilo

Pločice — Podne i zidne pločice u kupatilu, proizvođača Keramika Jovanović, iz linije Ceramica Iberia - Rodos Gray.

Galanterija — Kupatila galanterija marke Stolz, sa uzidnim bateirjama. Slavina uzidna za umivaonik Stolz sa izlivom i mešačem. Slavina uzidna za tuš kabinu sa usponskim tušem gore iz zida, plus četvrtasta tuš ruža gornja, plus telo slavine sa maskom i prebacivačem, plus ručni tuš sa priključkom i zidnim držačem, kao i tuš crevo.

Vodokotlić — Ugradni vodokotlić sa dvokoličinskom tipkom za aktiviranje - CH visoki sjaj - sporospuštajući WC poklopac, konzolna šolja, sunđer izolacija između šolje i keramike.

Bojler — Bosch od 80 l sa spoljnom regulacijom temperature.

     

 

Informacije o zgradi

Konstrukcija

Objekat se radi na trakastim AB temeljima ojačan temeljnim gredama. U konstrukcijskom smislu objekat čine nosivi zidovi od opeke debljine 25 cm, koje su ojačane horizontalnim i vertikalnim armirano-betonskim serklažima.

Međuspratna konstrukcija je od montažnih fert gredica, sa donje strane obložena stirodur pločama radi bolje termičke i zvučne izolacije.

Krovna konstrukcija je klasična drvena sa krovnim pokrivačem od trapezastog lima.

Obrada fasade

Fasadni zid će biti građen od pune opeke debljine 25 cm, malterisan sa unutrašnje strane. Na spoljnu stranu se postavlja demit fasada debljine 15 cm. Ovaj način gradnje obezbeđuje visoku energetsku efikasnost objekta. Završna obrada fasadnih zidova sa bavalitom.

Na terasama će dodatno biti postavljene aluminijumske dekorativne klizne žaluzine i ograde od inoksa sa strukturnim staklom.

Hodnik i zidovi

Zidovi između stanova su zidani punom opekom debljine 25 cm, obostrano malterisani. Završna obrada unutrašnjih zidova - gletovani i bojeni.

Zidovi prema hodniku su od pune opeke debljine 25 cm. Sa spoljne strane izolovani termo izolacijom debljine 5 cm, koja doprinosi i boljoj zvučnoj izolaciji prostorija stana.

Podne površine u hodniku i na stepeništu popločane su uvoznim poliranim granitnim pločicama.

Unutrašnje osvetljenje obuhvata instalaciju opšteg osvetljenja, a u hodnicima i stepeništima predviđena je i panik rasveta sa autonomnim izvorom napajanja u trajanju od minimalno 60 minuta.

Uključivanje i isključivanje osvetljenja u stepenišnom delu i zajedničkim hodnicima predviđeno je senzorima pokreta, dok u stanovima, garažama i u tehničkim prostorijama je pomoću prekidača koji se montiraju neposredno pored ulaznih vrata u prostoriju.

 

Komunikacije

Za predmetni objekat predviđen je sistem video interfona. Pozivna stanica se nalazi kod glavnog ulaza u objekat. Unutrašnje jedinice se nalaze u svim stanovima. Sa unutrašnjih jedinica aktivira se električna brava na ulaznim vratima.

Instalacija struktuiranog kablovskog sistema u objektu predviđena je radi uspostavljanja telefonske, internet i IPTV mreže preko telekomunikacijskog priključka.

Vodovod i kanalizacija

Priključak na gradsku vodovodnu mrežu - svaki stan se priključuje preko sopstvenog vodomera. Unutrašnja sanitarna mreža isprojektovana je od plastičnih cevi za toplu i hladnu vodu. Spoljnja i unutrašnja kanalizacija rade se od tvrdih PVC kanalizacionih cevi.

Termotehničke instalacije

Grejanje će biti radijatorsko, na gas. Na svakom radijatoru će biti postavljen termostatski ventil za regulaciju temperature.

U tavanskim prostorijama će biti instalirana gasna kotlarnica za ceo objekat.

Lift

Hidraulični lift nosivosti 630 kg ili 8 osoba.

 

PDV URAČUNAT U CENU !!!!!

Slični oglasi

Stan dvoiposoban Subotica, Centar III, Centar III

prodajem
veličina: 58,12
Cena: 950,00 € / m² (~ 55.214,00 €)

Stan dvoiposoban Subotica, Centar III, Centar III

prodajem
veličina: 58,12
Cena: 950,00 € / m² (~ 55.214,00 €)